Coen en Sander per direct weg bij Radio 538 na bekendmaking overstap

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn niet langer meer te horen op Radio 538. Donderdagmiddag werd bevestigd dat beide heren overstappen naar Joe om daar de ochtendshow te gaan presenteren. Maar waar Lantinga vooralsnog gewoon in de middag op Radio Veronica te horen blijft, is het avontuur voor beide heren op 538 al voorbij.

Foto: Radio 538

Woensdag was Swijnenberg voor het laatst te horen op Radio 538 waar hij de lunchshow tussen 12 en 14 uur presenteerde. “Dat was ‘m voor mij. Heel veel dank voor het luisteren”, besloot de deejay zijn laatste programma.

Niek van der Bruggen neemt de komende periode het lunchprogramma over, samen met nieuwslezer en sidekick Marrit de Vries. “Wij lunchen lekker door hier”, aldus Van der Bruggen donderdag. “De komende maanden komt dat helemaal goed.

Vrijdagmiddag is in plaats van ‘De Coen & Sander Show’ Frank Dane met zijn team te horen tussen 15 en 18 uur.

Het is opmerkelijk dat Lantinga en Swijnenberg per direct niet meer te horen zijn op 538. Eerder maakte ook Dennis Ruyer bekend te vertrekken naar Joe, maar hij is nog gewoon in het weekend te horen op 538. Daarnaast werd begin deze maand, in het kader van ‘het weekend vroeger inluiden’, de Coen & Sander Show op vrijdag juist een uur naar voren gehaald.

Radio 538 heeft inmiddels ook alle verwijzingen naar Swijnenberg, Lantinga en hun programma’s van de website gehaald. [RadioWereld.NL]