Dennis Ruyer stapt over van Radio 538 naar Joe

De eerste naam in de programmering van de nieuwe zender Joe is bekend. Dennis Ruyer stapt over van Radio 538 naar het nieuwe radiomerk van DPG Media. Hij gaat er vanaf 15 januari 2024 elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn programma maken.

Foto: Joe

Programmadirecteur van Joe Iwan Reuvekamp: “We zijn trots dat Dennis voor JOE heeft gekozen en daarmee bijdraagt aan onze ambities. Met Dennis brengen wij, tussen de herkenbare Joe muziek, direct een vertrouwd stemgeluid. Met zijn jarenlange ervaring zal Dennis je tijdens de werkdagen verrassen met creatieve invalshoeken en muziek gedreven radio.

Dennis Ruyer: “Superveel zin om bij de nieuwste radioclub van Nederland mee te mogen bouwen, en dagelijks de koffiegong te mogen luiden met de beste muziek tijdens je werkdag!

Dennis Ruyer begon zijn carrière op de landelijke radio in 1998 bij Veronica FM. Nadat hij in 2000 samen met Jeroen van Inkel een overstap maakte, presenteerde hij meer dan anderhalf decennium programma’s op Radio 538. Zo was hij sinds 2006 te horen met het radioprogramma ‘Dance Department’, dat hij ook na zijn terugkeer naar Radio Veronica in 2017 bleef presenteren. Tussen 2017 en 2022 was hij te horen op Radio Veronica en sinds oktober 2022 weer op Radio 538. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *