Radio 538 bereikt meeste luisteraars

Radio 538 blijft groeien in haar bereik. Met 3,5 miljoen luisteraars steekt het radiostation met kop en schouders boven de andere zenders uit en bereikt 538 de grootste aantal luisteraars van het Nederlands radiolandschap. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van de maanden juni en juli, die CLO RAB/Intomart GfK vanmorgen publiceerde.

Vorig jaar rond de zomertijd had Radio 538 een marktaandeel van 10,4%.  Nu mag het station zich met 11,7% wederom de enige echte koploper noemen.

Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur Radio 538: “We proberen ons steeds sterker te maken in de zomer met allerlei activiteiten, zoals het prijzenrad en het enige evenement dat geen regen had deze zomer: Turn Up The Beach. Dat blijkt goed te werken met 1,3% hoger marktaandeel dan vorig jaar.” [RadioWereld.NL]