Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hannelore Zwitserlood nieuwslezer tijdens office hours op Radio 538

Hannelore Zwitserlood is terug als vaste nieuwslezer op Radio 538. Sinds eind mei leest ze op werkdagen van 11 tot en met 14 uur de bulletins op Radio 538. Zwitserlood neemt het stokje over van Marrit de Vries, die bij zusterstation Radio 10 aan de slag is gegaan.

Foto: video still

Zwitserlood is al jaren een vertrouwde nieuwsstem op Radio 538. Al in april 2009 las ze haar eerste bulletin op de zender. Eerst alleen op vrijdag, later ook op andere werkdagen. In september 2017 stopte ze hiermee, om zich te concentreren op haar tv-werk.

Anderhalf jaar later keerde Zwitserlood terug op Radio 538. Niet als nieuwslezer, maar als sidekick van de toenmalige ochtendshow van Frank Dane. Aan deze rol kwam in april 2021 een einde, waarna ze weer als invalnieuwslezer te horen was op de zender.

Sinds februari 2023 was Zwitserlood ook vaste nieuwslezer in de middag op Radio Veronica. Eind mei zwaaide ze af bij deze zender. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *