Zoek
Sluit dit zoekvak.

Danny Blom woensdag voor het laatst op Radio 538

Danny Blom is komende woensdag (22 mei) voor het laatst te horen op Radio 538. Vanaf middernacht kruipt de deejay voor het laatst achter de knoppen voor drie uur lang ‘53N8.’ Wie zijn uren gaat overnemen is nog niet bekend.

Foto: video still

Blom kondigde in april aan te vertrekken bij Radio 538, waar hij vier jaar lang te horen was. De laatste maanden was hij twee nachten per week tussen middernacht en 3 uur te horen, alsmede op zondagochtend met ‘Het beste van Evers’.

Twee weken geleden maakte Blom al zijn laatste programma op zondag, maar deze week neemt hij geheel afscheid van 538. De komende periode gaat de deejay zich volledig focussen op zijn ‘Piraten Power Hour’, waarmee hij samen met Hermen Schomaker door het land toert.

Volgens Blom was het ‘een moeilijke keuze’ om te stoppen bij Radio 538. Een definitief afscheid van de radio is het niet, want de deejay is van plan om in de toekomst weer radio te gaan maken. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten