Edwin Evers met loeiende sirenes aangehouden in ‘gestolen’ auto

Radio 538 deejay Edwin Evers is afgelopen weekend aangehouden door de politie. Dat vertelde hij maandagmorgen in zijn eigen radioshow ‘Evers Staat Op’. Evers werd met loeiende sirenes in Den Haag staande gehouden door drie politieauto’s en twee motoren.

De presentator van de grootste ochtendshow op de Nederlandse radio reed tijdelijk in een leenauto van de garage omdat zijn eigen auto een onderhoudsbeurt kreeg. Maar volgens de politie, die een tip van de eigenaar kreeg, was de auto waar Evers in reed mogelijk gestolen auto.

De eigenaar/chauffer van de auto had de politie namelijk geinformeerd. De eigenaar vond het raar dat zijn (leen)auto in Den Haag rond reed, een plek waar de auto niet hoort te zijn. De eigenaar kon de auto volgen door een track-en-trace-systeem.

Nadat Evers door een politie-escorte met veel machtsvertoon was aangehouden werd duidelijk wat er aan de hand was. “De eigenaar had de politiecentrale gebeld omdat hij dacht dat de auto gestolen was. Hij werd helemaal gek”, aldus de deejay van 538 die toestemming had van de garage om in de auto te rijden.

Na een kort telefoontje van Edwin Evers met de eigenaar van de (leen)auto was het probleem opgelost. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email