‘Rob Stenders terug naar NPO Radio 2’

Rob Stenders zou weer in beeld zijn bij NPO Radio 2. Dit meldt het AD en ook bij RadioWereld kwamen hierover de nodige tips binnen. De voormalige zenderbaas van Radio Veronica gaat mogelijk de avonduren van Stefan Stasse overnemen. Stasse zou definitief naar NPO Radio 5 verhuizen.

Foto: video still stream

Zowel NPO Radio 2 als BnnVara willen niet in gaan op de geruchten. Wel zegt een woordvoerder van BnnVara dat “Rob altijd welkom is”.

Stenders verliet NPO Radio 2 in 2021 samen met sidekick Caroline Brouwer om aan de slag te gaan als zendermanager bij Radio Veronica. Hier zette hij ook zijn populaire programma ‘De Bonanza’ voort.

Begin deze week werd bekend dat Stenders zijn taak als zendermanager per direct heeft neergelegd vanwege ‘gezondheidsredenen’. Sinds vorige week zit hij ziek thuis. Het was de verwachting dat de deejay in de loop van deze week weer met zijn programma terug zou keren op Veronica, maar donderdag werd het programma opnieuw overgenomen door Sander Hoogendoorn. [RadioWereld.NL]

4 reacties

  1. Wat een afgang voor Rob die wel ff een goede zender van Radio Veronica zal gaan maken hij heeft tijd genoeg gekregen van Talpa de nieuwe eigenaar was de dalende cijfers al vroeg zat.

    Hopelijk wel zonder Caroline Brouwer als hij weer bij Radio 2 komt die heeft er helemaal niks te zoeken.

  2. Ik zou hem nooit meer aannemen, veel te wispelturig, deze man. Weer voor een paar maanden zeker, dan vindt hij weer wat anders en is hij wéér weg.