Paul Rabbering gaat 90s programma presenteren op NPO Radio 2

Paul Rabbering krijgt een extra programma op NPO Radio 2. Vanaf 7 januari is hij elke nacht van vrijdag op zaterdag tussen 2 en 4 uur te horen met ‘Pauls 90s’. Het programma komt op de plek van ‘Simone’s Songlines’, dat gestopt is vanwege de overstap van Simone Walraven naar NPO Radio 5.

Foto: video still stream NPO Radio 2

In Pauls 90s maakt Paul Rabbering één grote trip down memory lane met de lekkerste muziek uit de jaren ’90”, zo omschrijft NPO Radio 2 het nieuwe programma. “Twee uur lang haalt Paul samen met de luisteraar herinneringen op uit het muzikaal zeer afwisselende decennium, draait hij (album)parels én vertelt hij interessante achtergrondverhalen.

Rabbering blijft ook gewoon elke vrijdag tot en met zondag tussen 14 en 16 uur te horen op NPO Radio 2. [RadioWereld.NL]