Zoek
Sluit dit zoekvak.

NPO Radio 2 in teken van De grote Radiocollecte voor KWF

NPO Radio 2 zet zich vijf dagen lang traditiegetrouw in voor KWF Kankerbestrijding. Van 4 september tot en met 8 september maken de deejays zich onder de noemer ‘De grote Radiocollecte‘ voor KWF sterk voor het goede doel en helpen zij collecteren tijdens de KWF Collecteweek.

Foto: NPO Radio 2

De hele week kan iedereen een donatie doen en meteen een plaat aanvragen. In de programma’s is volop ruimte voor (indrukwekkende) verhalen van luisteraars die op welke wijze dan ook geraakt zijn door kanker.

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte gaan elke dag de uitdaging aan om een bus vol luisteraars die willen collecteren bij elkaar te krijgen. Samen gaan ze naar verschillende wijken in Nederland waar nog weinig wordt gecollecteerd.

Het verloop van de collectes is van maandag tot en met donderdag te volgen bij Wouter van der Goes tijdens ‘Wout2Day‘ (18.00 tot 20.00 uur) en op vrijdag in ‘Wout & Frank‘ (vanaf 16.00 uur).

De uitzendingen van ‘De Wild In De Middag‘ (van maandag tot en met donderdag 16.00 tot 18.00 uur) staan elke dag in het teken van een thema in relatie tot kanker: leven met en na kanker, intimiteit, hoop en keuzes. Onderwerpen waar weinig over wordt gesproken en dat is juist waarom Ruud de Wild deze wil aanstippen aan de hand van gesprekken met (ex)patiënten en deskundigen. De grote Radiocollecte voor KWF wordt 8 september samen met Miss Montreal afgesloten. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Alweer voor het KWF waar de miljoenen tegen de plinten aan klotsen nooit voor anderen ziekten.
    Denk ook eens aan oog huid of longziekten of andere ziektes nee natuurlijk moet alles naar het KWF met goedbetaalde directeuren die hun zakken vullen met deze ziekte van het geld van de gulle gevers bah.