Search
Close this search box.

Zo begon Sander Lantinga in de middag op Radio Veronica (audio)

Dit is voor mij oprecht een rare dag, een spannende dag, een vreemde dag, maar bovenal een blije dag”, zo vertelde Sander Lantinga verheugd aan het begin van zijn eerste middagshow op Radio Veronica. “Want ik voel toch wel een beetje dat ik bij mijn jeugdliefde, en dan bedoel ik niet Rob Stenders, ben uitgekomen.

Foto: video still stream

Lantinga is voortaan elke maandag tot en met donderdag tussen 16 en 18 uur te horen op Radio Veronica met ‘Werktitel’. Daarbij krijgt hij hulp van nieuwslezer Siets Roskam en producer Carsten van Dijk.

Over zijn eerste woorden had Lantinga niet echt goed nagedacht erkende hij. “Ik had maar 3,5 maand vrij”, grapte de deejay.

Maar waarom de naam ‘Werktitel’ van het programma? “Nou omdat we nog geen andere titel hebben, dus ideeën voor een nieuwe titel zijn altijd welkom.

De start van de eerste middagshow van Sander Lantinga is hieronder terug te luisteren. [RadioWereld.NL]