Slam live op Amsterdam Dance Event

Slam is ook dit jaar weer te vinden op het Amsterdam Dance Event (ADE). Het station is van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober live te horen vanuit het epicentrum van de dancemuziek; Amsterdam. De Slam-studio verhuist speciaal voor ADE naar het Room Mate Aitana Hotel. Vanaf deze locatie wordt vier dagen live radio gemaakt.

Foto: Marc Verhees Fotografie

Luisteraars worden getrakteerd op interviews met ’s werelds beste DJ’s. Slam-reporters doen verslag van onder andere Armin van Buuren, Joris Voorn, Nicky Romero en Sam Feldt via radio, YouTube, Slam TV en Twitch.

Slam brengt tijdens het Amsterdam Dance Event al jarenlang live radio vanuit de hoofdstad en weet daarmee miljoenen luisteraars én kijkers van over de hele wereld naar zich toe te trekken. De reden om dit jaar weer terug te keren en het nóg grootser aan te pakken.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, legt uit: “Met Slam knalt elke dag de energie al uit je speakers, maar met ADE doen er we nog een schepje bovenop. Dance zit in ons DNA en wij weten als geen ander hoe we een feestje moeten bouwen. Live vanuit het centrum van Amsterdam zorgen wij dat niemand een seconde hoeft te missen van alles wat met ADE te maken heeft. Met de Slam Super Vip actie krijgen luisteraars de kans om er zelf bij te zijn, maar ook als je niet naar ADE gaat, zorgen wij dat je er toch bij bent“.

Slam ADE is van 19 tot met 22 oktober te volgen. Op woensdag, donderdag en zaterdag van 16.00 tot 00.00 uur en op vrijdag de hele dag met de Slam MixMarathon. [RadioWereld.NL]