Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dave Minneboo start 1 juli als creative director radio bij Talpa Network

Dave Minneboo start vrijdag 1 juli als creative director bij de radiotak van Talpa Network. Dat heeft een woordvoerster bevestigd. De terugkeer van Minneboo werd al in maart aangekondigd, maar toen was nog geen officiële startdatum bekend.

Foto: Talpa Network

De startdatum van Minneboo bij Talpa valt gelijk als die van Roland Snoeijer bij Qmusic. Dinsdag werd bekend dat Snoeijer Radio 10 na bijna 10 jaar verlaat om Qmusic te gaan leiden. Dat hij al een maand na zijn vertrek bij Qmusic kan beginnen is extreem snel.

Voor leidinggevende functies in de radiowereld en topdeejays is het over het algemeen gebruikelijk dat, als ze (voortijdig) hun contract beëindigen ze wegens concurrentiebeding de eerste maanden niet aan de slag mogen bij een andere partij. Aannemelijk is dan ook dat Qmusic en Talpa onderling afspraken hebben gemaakt, waardoor ook Minneboo al eerder aan de slag kan bij Talpa.

Bij Talpa network wordt Minneboo inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de radiozenders van Talpa. Naast Radio 10 zijn dit Radio 538, Sky Radio en Radio Veronica.

Eerder liet Minneboo weten: “Ik heb heel veel ambitie om met deze vier mooie merken creatief aan de slag te gaan en ook mijn groen paarse hart sneller te laten kloppen om Radio 538 weer te laten groeien.” [RadioWereld.NL]