Dave Minneboo wordt Creative Director radio bij Talpa Network

Dave Minneboo keert na vier jaar Qmusic terug bij de radiotak van Talpa Network. Hij gaat binnenkort aan de slag als Creative Director en wordt inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de radiozenders van Talpa: Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

Foto: Talpa Network

Dave startte zijn carrière in 2000 bij Radio 538. Daarna heeft hij tot 2018 in verschillende functies bij 538 en later de radiotak van Talpa Network gewerkt.

Na een periode van vier jaar als zenderbaas bij Qmusic, waar hij de zender liet uitgroeien tot marktleider bij zowel 10+ als de voor adverteerders belangrijkste doelgroep 20-49 jaar,  keert Dave nu terug bij de radiogroep. Met zijn aanstelling is het directieteam weer compleet.

Paul Römer, directeur RTV: “Ik ben heel blij met de komst van Dave. Hij is een superprofessional en ik heb er alle vertrouwen in dat hij samen met ons fantastische radioteam de mooie positie van de Talpa radiozenders verder zal gaan uitbouwen en versterken.

Dave Minneboo: “Na een mooie tijd bij Qmusic en het behaalde marktleiderschap aldaar is mijn gevoel voor de vier mooie radiomerken van Talpa natuurlijk niet verdwenen. Ik heb heel veel ambitie om met deze vier mooie merken creatief aan de slag te gaan en ook mijn groen paarse hart sneller te laten kloppen om Radio 538 weer te laten groeien.” [RadioWereld.NL]