Search
Close this search box.

Sky Radio introduceert bushokje mét dennengeur

Met nog 16 dagen tot Kerstmis kunnen OV-reizigers in Amsterdam alvast flink in de kerststemming komen. Naast de Sky Radio kersttram, die al jaren het ultieme kerstgevoel naar de straten van onze hoofdstad brengt, introduceert het non-stop muziekstation een speciale OOH spectacular: een bushokje mét dennengeur.

Foto: Sky Radio

Sky Radio: “Het bushokje is volledig aangekleed met guirlandes die van een heerlijke zoete kerstgeur zijn voorzien. Een fruitige, nootachtige geur van rode appel en geraspte sinaasappelschil, gecombineerd met kruidnagel en kaneel. De spectacular is te vinden in hartje Amsterdam: tegenover Magna Plaza.”

Het bushokje maakt onderdeel uit van de Sky Radio kerstcampagne waarbij het muziekstation met 360 graden marketing volop zichtbaar is.

Tussen 29 november en 26 december rijdt er in Amsterdam ook een ‘Sky Radio kersttram‘. De tram is voorzien van een kerstmuts, duizenden lampjes, non-stop kersthits van The Christmas Station en hij rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk reizigers het kerstgevoel te kunnen bezorgen. [RadioWereld.NL]

Foto: Sky Radio
Foto: Sky Radio