Qmusic zet kerstkanaal weer op FM en DAB+ in de Randstad

Net als vorig jaar is Qmusic Xmas weer te ontvangen op FM en DAB+ in de Randstad. Sinds woensdag neemt het kerstkanaal de plek in van Qmusic Non-stop Maximum Hits. Dit station keert na de kerst weer terug.

Foto’s: RadioWereld.NL

Qmusic Xmas brengt 24 uur per dag kerstmuziek, maar wijkt af van Qmusic Christmas dat via de website van Qmusic zelf te ontvangen is.

Met Qmusic Xmas gaat Qmusic opnieuw de strijd aan te gaan met Sky Radio, dat sinds 26 november al uitsluitend kerstmuziek uitzendt.

Qmusic Non-stop Maximum Hits is sinds vorig jaar via de ether te ontvangen. Het station maakt, middels een vergunning van Radio Limburg, gebruik van het voormalige kavel van Fresh FM. Vorig jaar werd Qmusic Xmas ook al tijdelijk op FM gezet. Toen was het echter eerder omgeschakeld dan rivaal Sky Radio. [RadioWereld.NL]