Sander de Heer gaat ochtendshow presenteren op Sublime

[Update] Sublime lanceert op 20 augustus een nieuwe ochtendshow, gepresenteerd door Sander de Heer. ‘Sublime Sunrise’ is dan iedere werkdag te horen tussen 7 en 9 uur. De Heer (43) is voormalig deejay van NPO Radio 2. Hij presenteerde op de publieke zender jarenlang de ochtendshow ‘De Heer Ontwaakt’.

Sander de Heer gaat ochtendshow presenteren op Sublime In oktober 2015 werd zijn plek ingenomen door Gerard Ekdom op Radio 2. Daarna kwam De Heer terecht in het weekend op NPO Radio 2.

In 2016 ging hij naar RTL Late Night en later mocht hij aan de slag als eindredacteur bij Qmusic.

Sander de Heer: “Toen ik voor het eerst bij Sublime binnenkwam, voelde ik direct de creatieve spirit.

Een kleine en flexibele club is crossmediaal bezig met het vertellen van mooie en échte verhalen op het gebied van cultuur, ondernemen, klimaat en muziek. Overal zit de positieve ‘groove’ in.

Het kriebelde bij mij al langer om weer zelf radio te gaan maken. Bij Sublime krijg ik daarnaast de ruimte om mee te kunnen denken over een sterk en bijzonder mediamerk.

Dat ik deze twee componenten nu kan combineren bij de radiozender waar ik zelf dagelijks naar luister, is een droom die uitkomt”.

Foto: Sublime

Het is de tweede keer dat Sublime met een gepresenteerde ochtendshow komt. In 2013 werd Bas Westerweel al eens aangetrokken, maar na amper een jaar werd de stekker uit “Morning Mr. Radio” getrokken en wordt de ochtend weer gevuld met non-stop muziek [Radiowereld.NL]