Search
Close this search box.

VCR: Uitbreiding FM-bereik draagt wel bij aan digitalisering radio

Het verbeteren en uitbreiden van het FM-bereik draagt wel degelijk bij aan de digitalisering van de radio, zo stelt de Vereniging van Commerciële Radio (VCR). Consumenten moeten verleid worden om digital te gaan luisteren, niet teleurgesteld.

De branchevereniging waarvan Radio 538, Sky Radio, Radio 10, Radio Veronica, 100% NL, Slam, Qmusic, BNR en Sublime lid van zijn, reageert hiermee op de consultatie over het opnieuw openstellen van de ‘FM-gedragslijn netverbetering’ door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).

Een van de vragen van EZK aan de markt is wat de invloed is van de mogelijkheid om FM-ontvangst te verbeteren op het ingezette digitaliseringsbeleid van de overheid. Lees verder in het DAB Dossier