Search
Close this search box.

Marisa Heutink raakt nachtprogramma op Radio 2 kwijt

Marisa Heutink raakt binnenkort haar nachtprogramma kwijt op NPO Radio 2. Sinds een paar maanden is zij twee nachten per week tussen 2 en 4 uur te horen op de publieke zender, maar deze zendtijd is officieel gereserveerd voor nieuwe talenten.

Marisa Heutink raakt nachtprogramma op Radio 2 kwijtMijn programma gaat stoppen,” zo maakte Heutink afgelopen nacht bekend.

Er kwam zendtijd vrij en ik wist dat maar voor een paar maanden zou zijn. Dan hoop je natuurlijk dat ze zeggen jouw programma zo leuk is, je mag wat langer blijven zitten. Maar ja de zendtijd is op, die alweer belooft aan andere mensen.”

Heutink betreurt dat ze het veld moet ruimen. “Ik vind dat zo ontzettend jammer, want dit is het allerleukste radioprogramma dat ik ooit heb gepresenteerd.” Zelf hoopt Heutink dat er door de vele veranderingen alsnog een plek vrijkomt voor haar in de programmering van Radio 2.

De deejay was sinds september 2014 op Radio 2 te horen. Eerst als invaller op zondagmiddag, later verhuisde ze naar de nacht. Ook was ze één van de eerste vrouwelijke deejays die de Top 2000 mocht presenteren. Volgende maand is haar nachtprogramma voor het laatst te horen op Radio 2. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten