Iwan Reuvekamp vervangt Dave Minneboo bij Qmusic

Dave Minneboo heeft na vier jaar besloten Qmusic te verlaten. Iwan Reuvekamp zal zijn functie ad interim overnemen. Reuvekamp was eerder programmadirecteur en is nog altijd werkzaam bij Qmusic en moederbedrijf DPG Media als hoofd audio innovatie en talentcoach.

Foto: Qmusic

Reuvekamp zal deze werkzaamheden overdragen om zich per direct volledig te focussen op zijn interimfunctie programmadirecteur bij Qmusic.

Robert Bernink, Algemeen Directeur Qmusic: “Vanochtend heeft Dave Minneboo ons op de hoogte gebracht dat hij Qmusic gaat verlaten voor zijn vroegere baan bij Talpa. De komende tijd zal Iwan Reuvekamp de functie van programmadirecteur ad interim vervullen.

Hij stond eerder als programmadirecteur ook al aan de basis van het huidige succes van Qmusic. De programmering staat als een huis en we hebben een ontzettend sterk team, zowel voor als achter de schermen.” [RadioWereld.NL]