Sander Lantinga volgende week voor het laatst op Radio Veronica

Sander Lantinga is volgende week voor het laatst te horen op Radio Veronica. Dit maakte de deejay donderdag in zijn programma bekend. Lantinga is sinds vorig jaar oktober in de middag op Veronica te horen.

Foto: video still stream

Eind september werd bekend dat Lantinga samen met Coen Swijnenberg overstapt naar Joe om de ochtendshow te gaan presenteren. Nadat dit nieuws bekend was geworden, reageerde Radio 538, waar het duo op vrijdagmiddag ‘De Coen & Sander Show’ presenteert, pijlsnel door beide heren van de zender te halen. Radio Veronica besloot Lantinga echter gewoon op zender te houden en moest nog overlegd worden wanneer de deejay zou afzwaaien. Nu is bekend dat volgende week het doek valt voor zijn middagshow op Veronica.

Wanneer Lantinga en Swijnenberg van start gaan op Joe is nog altijd onduidelijk. Beide heren hebben namelijk een concurrentiebeding waardoor ze de komende maanden niet bij een concurrent aan de slag mogen. De periode kan ingekort worden als Joe-eigenaar DPG tot een overeenkomst komt met Mediahuis, als eigenaar van Veronica, en Talpa, als eigenaar van 538. Of dit gaat lukken is echter onduidelijk.

Wie de middagshow op Radio Veronica gaat overnemen van Lantinga is nog niet bekend. [RadioWereld.NL]

2 reacties

  1. Nou da’s een heel gemis hoor, maar niet heus. Die kwal lacht om zijn eigen grappen. Die gast is zo ontzettend niet leuk. Ik begrijp serieus niet dat JOE hem wil hebben voor heel veel geld!!

  2. Ik had ook goede hoop dat JOE een leuke frisse zender zou worden. Maar als Sander Lantinga daar te horen is ga ik niets eens luisteren. Jammer hoor … snap er werkelijk niets van.