Martijn La Grouw zwaait af in ochtend op Slam: “Echt hoop lol gehad ondanks de wekker”

Martijn La Grouw presenteerde donderdagochtend zijn laatste ochtendshow op Slam. “Ik heb echt een hoop lol gehad in de ochtend, ook al had ik helemaal geen zin in m’n wekker om half 5 iedere dag. Maar als ik hier eenmaal was, was het te gek”, blikte La Grouw terug.

Foto: Slam

Eind september werd bekend dat La Grouw na drie jaar afzwaait in de ochtend en vertrekt bij Slam. “En ik denk dat het allerleukste is wat ik op werkgebied ooit gedaan heb. Steker nog, het was geen eens werk, het was een hobby waar je geld mee verdient. Had wat meer kunnen zijn, maar toch”, grapte de deejay.

Bij Slam voelde La Grouw zich altijd enorm thuis. “Dit is gewoon de allervetste radiozender dei Nederland heeft en ik vind het gewoon zo vet dat ik daar al zo lang bij hoor. Het was echt geweldig.”

Het nieuwe leven
Zijn laatste programma op Slam moet la Grouw overigens nog maken. Donderdagmiddag is de deejay nog tussen 16 en 18 uur te horen vanuit de locatiestudio van het ADE. Vrijdag kruipt hij tussen 10 en 14 uur nog een keer achter de knoppen. “Dan begint het nieuwe leven en daar heb ik ook heel veel zin in.

Vanaf maandag (23 oktober) presenteert Anoûl Hendriks de ochtendshow op Slam. In de middag zijn vanaf dan Daniël Lippens, Erik-Jan Rosendahl en Julia Maan te horen.

La Grouw wordt, zoals hij het zelf gekscherend omschrijft, weggepromoveerd naar zusterstation 100% NL, waar hij vanaf maandag 30 oktober het blok tussen 10 en 13 uur gaat presenteren. “Daar ben ik ook wel eens eerder geweest en is ook een vette zender om te werken. Ik vind het gewoon hartstikke tof dat ik radio kan blijven maken binnen dit bedrijf. Ik kan niet wachten, maar eerst een weekje vakantie.” [RadioWereld.NL]