Anoûl Hendriks gaat ochtendshow op Slam presenteren, AvondCircus naar middag

Radiozender Slam krijgt een nieuwe ochtendshow. Vanaf maandag 23 oktober staat Anoûl Hendriks op met de luisteraars en presenteert hij het ochtendprogramma ‘Early Birds‘. Daarnaast verhuist ‘Het AvondCircus‘ met Daniël Lippens, Erik-Jan Rosendahl en Julia Maan naar de middag. Het programma wordt dan ook omgedoopt tot ‘Het MiddagCircus‘.

Foto: video still Instagram

Eerder deze maand verlengde Slam al het lunchprogramma ‘Housuh in de Pauzuh’ met een uur. Voortaan krijgen luisteraars om twaalf uur ‘s middags twee uur lang een boost met een mix van clubknallers, hiphopbangers, guilty pleasures en hits van nu.

Hendriks is momenteel nog in de middag te horen op Slam. Martijn La Grouw, die nu nog de ochtend presenteert, verhuist terug naar zusterstation 100% NL. De avond van Slam is voortaan non-stop. [RadioWereld.NL]

De programmering van Slam vanaf 23 oktober:

Maandag t/m donderdag
7u-10u Early Birds (Anoûl Hendriks)
10u 12u Thomas van Empelen
12u-14u Housuh in de Pauzuh
14u-16u Jarno van der Wielen
16u-19u Het MiddagCircus (Daniël, Erik-Jan & Julia)

MixMarathon Vrijdag
6u-10u Jarno van der Wielen
10u-14u Thomas van Empelen
14u-18u Raoul Schram

Zaterdag
12u-14u Housuh in de Pauzuh
14u-16u Hielke Boersma
16u-18u Lars van Heeswijk
18u-20u Slam Wkndmx (Daniël Lippens)
20u-24u The Boom Room (Gijs Alkemade)

Zondag
12u-14u Housuh in de Pauzuh
14u-16u Hielke Boersma
16u-19u Slam 40 (Anoûl Hendriks)
19u-22u Patrick Wolda & Max Bolhuis