Slam verlengt Housuh in de Pauzuh permanent met een uur

Radiozender Slam verlengd het populaire lunchprogramma ‘Housuh in de Pauzuh’ permanent met een uur. In het kader van de Slam Feestweek werd het programma deze week al met een uur verlengd tot 14 uur, maar deze verlenging wordt voortgezet.

Sinds september 2018 is Housuh in de Pauzuh te horen op Slam. Wat ooit begon als lunchprogramma, is inmiddels vijf jaar later uitgegroeid tot een waar begrip en dus gaat het programma van maandag tot en met donderdag in de verlenging. Thomas van Empelen blijft het eerste uur presenteren, terwijl Jarno van der Wielen het tweede uur voor zijn rekening neemt.

In Housuh in de Pauzuh worden luisteraars meegenomen in een trip down memory lane, waarbij de playlist – in de mix – alle kanten opgaat. Van clubknallers als ‘One’ van Swedish House Mafia, naar hiphop bangers uit de 00’s zoals ‘Candy Shop’ van 50 Cent tot typische guilty pleasures als ‘Barbie Girl’ van Aqua.

Slam is sinds begin deze maand niet meer landelijk te beluisteren op FM. Wel is het station te ontvangen via een regionaal FM-pakket in de Randstad. Daarbuiten kan geluisterd worden via DAB+, online of digitale kabel. [RadioWereld.NL]