Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rick van Velthuysen keert terug op Radio Veronica in nieuwe weekendprogrammering

Rick van Velthuysen gaat na een maand etherstilte weer aan de slag bij Radio Veronica. Niet meer in de ochtend, maar in het weekend. Voortaan is hij op zaterdag en zondag tussen 12 en 15 uur te horen. Maurice Verschuuren, die dit tijdslot de afgelopen maanden vulde, verhuist naar 9 tot 12 uur in het weekend.

Foto: Ben Houdijk / Radio Veronica

Van Velthuysen was sinds begin juni in de ochtend op Radio Veronica te horen. Hij had de zware taak om het team van Tim Klijn op te volgen, die naar Radio 538 zijn verhuisd. Begin september trok Veronica echter onverwachts al de stekker uit de nieuwe ochtendshow en verdween Van Velthuysen van de zender. Wel gaf Veronica aan in gesprek te gaan over de toekomst met de deejay, die nog een contract tot medio 2025 heeft.

Nu keert Van Velthuysen dus weer terug op Radio Veronica. Bronnen melden dat in het programma vooral muziek de boventoon voert.

De deejay hintte zelf op social media ook al op een terugkeer. Op verschillende kanalen postte hij zaterdag een plaatje met de grote blauwe V van Veronica met daarbij de tekst “Nog 7 dagen“.

Een andere wijziging is dat Arjan Snijders, zoals eerder aangekondigd, stopt op zaterdagavond. Hij kan deze werkzaamheden niet langer combineren met zijn werk voor Radio Gelderland. In plaats hiervan is Danny Vera te horen. Afgelopen weekend nam Tineke de Nooij ook al afscheid van de zender. Op zaterdag en zondag is vanaf 22 uur een non-stop versie van Veronica Anthems te horen. Ook uit het schema verdwenen zijn Jeroen Drogt en Francis Dix.

Dinsdag werd tevens bekend dat Radio Veronica vanaf 1 januari een nieuwe zendermanager krijgt. Robbert-Jan van de Velde neemt vanaf dan de functie over die Rob Stenders vorige week neerlegde. [RadioWereld.NL]

De nieuwe weekendprogrammering:

Zaterdag
09.00-12.00 Maurice Verschuuren
12.00-15.00 Rick van Velthuysen
15.00-18.00 Jordi Mulderij
18.00-20.00 Ed Struijlaart
20.00-22.00 Danny Vera
22.00-00.00 Veronica Anthems (non-stop)

Zondag
09.00-12.00 Maurice Verschuuren
12.00-15.00 Rick van Velthuysen
15.00-18.00 Jordi Mulderij
18.00-20.00 Ed Struijlaart
20.00-22.00 Arjan Snijders
22.00-00.00 Veronica Anthems (non-stop)

 

Eén reactie