Radio Veronica in gesprek met Rick van Velthuysen over toekomst

Radio Veronica gaat in gesprek met Rick van Velthuysen over zijn toekomst bij de zender. Sinds maandag is de ochtenddeejay niet meer te horen op het landelijke radiostation. Een reden voor deze plotselinge verandering wil Veronica niet noemen.

Foto: video still

Afgelopen weekend meldde RadioWereld.NL al dat Van Velthuysen vanaf maandag niet meer te horen is op Veronica en dat Frank van der Lende per direct de ochtend overneemt. Het gaat om een tijdelijke situatie, zo liet Van der lende maandagochtend weten. “Rick is er even niet en daarom moet je het doen met InvalFrankie”, zo meldde Van der Lende maandag aan het begin van het programma. Ook hij liet verder niets los over de situatie.

Ook sidekick en producer Koert Walraven ontbrak maandagmorgen. Lisanne Bronkhorst en nieuwslezer Joost van der Stel waren wel gewoon van de partij.

Van Velthuysen was sinds begin juni in de ochtend op Radio Veronica te horen. Hij had de zware taak om het team van Tim Klijn op te volgen, die naar Radio 538 zijn verhuisd. Het gevolg was dat de luistercijfers flink daalden. Of dit ook te maken heeft met het van de zender halen van Van Velthuysen is onduidelijk.

De deejay zelf wil ook niet zeggen over waarom hij niet meer te horen is. “Het is aan Veronica om te reageren.” Van Velthuysen heeft een contract tot medio 2025. [RadioWereld.NL]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *