Zoek
Sluit dit zoekvak.

Golden Earring bassist Rinus Gerritsen opent foto-expositie van Radio Veronica

Rinus Gerritsen, bassist van de Golden Earring, heeft maandagavond voor de tweede keer de pop-up fototentoonstelling ter ere van de legendarische muzieklijst “Top 1000 Allertijden” geopend bij Radio Veronica.

Foto: Ben Houdijk

De fototentoonstelling, een initiatief van Radio Veronica, is op Utrecht Centraal en brengt dit jaar een speciaal eerbetoon aan Golden Earring. De tentoonstelling, samengesteld uit 45 indrukwekkende foto’s van acht Nederlandse fotografen, neemt bezoekers mee op een reis door de tijd, zowel voor als achter de schermen, van bands en artiesten uit de Top 1000 Allertijden.

Deze fototentoonstelling is meer dan alleen een terugblik op onze geschiedenis. Het is een levendige herinnering aan de momenten die we als Golden Earring hebben beleefd.” zegt Rinus Gerritsen, “Het is fantastisch om samen met de fans en luisteraars van Radio Veronica deze beelden terug te zien, te delen en te ervaren hoe muziek verbindt en blijvende herinneringen creëert.

De fototentoonstelling is tot zondag 26 november dag en nacht open voor het publiek ter hoogte van spoor 20-21. Dat is tegenover de Top 1000 Allertijden platenzaak waar bezoekers een duik kunnen nemen in zestig jaar popmuziek.

Luister de Top 1000 Allertijden
De Top 1000 Allertijden is van vrijdag 17 t/m vrijdag 24 november te horen op Radio Veronica. Op zaterdag 25 november staat het radiostation in het teken van tracks die de lijst net niet hebben gehaald en op zondag 26 november wordt de Top 1000 Allertijden met een herhaling van de Top 100 afgesloten door Rob Stenders. [RadioWereld.NL]