Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edwin Evers terug op Radio Veronica tussen 14 en 16 uur (update)

Edwin Evers, ook bekend als drummer en zanger, kruipt weer achter de microfoon. De deejay presenteert deze week het radioprogramma ‘Bonanza’ op Radio Veronica van 14.00 uur tot 16.00. Hij vervangt daarmee zenderbaas en deejay Rob Stenders die op vakantie is.

Foto: Still Radio Veronica

Evers krijgt hulp van Caroline Brouwer, de vaste sidekick van Rob Stenders. Dit is overigens niet de eerst keer. Edwin Evers heeft het programma van Rob Stenders ook al overgenomen in juli en augustus vorig jaar en in december 2021.

In september was hij ook nog even te horen op Radio 538. [RadioWereld.NL]

Foto: Still Radio Veronica

2 reacties

  1. Volgens Radiofreak:
    De dj vervangt Rob Stenders die wegens vakantie afwezig is.