Radio 538 drie weekenden live vanaf De Vrienden van Amstel Live

De Vrienden van Amstel Live viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Daarom worden deze maand maar liefst 20 concerten gegeven in Ahoy Rotterdam. Radio 538 zendt daarom de komende drie weekenden live uit vanuit Ahoy.

De uitzendingen van 538 komen vanuit de Backstage Bar van De Vrienden, waar alle artiesten voor en na de show een drankje komen drinken. Verschillende artiesten brengen een bezoek aan de studio voor een interview en bijzondere live optredens.

Op vrijdag tussen 16 en 19 uur komen Coen Swijnenberg en Sander Lantinga live vanuit Ahoy, terwijl op zaterdag tussen 16 en 19 uur Jordi Warners en Julia van Reyendam de uitzending verzorgen. Tenslotte zijn Bas Menting en Dylan Boet op zondag tussen 18 en 21 uur te horen.

Nog tot en met vrijdag 13 januari geeft Radio 538 meerdere keren per dag vier tickets weg voor De Vrienden van Amstel Live op donderdag 26 januari. [RadioWereld.NL]

Foto: Radio 538