Ochtendshow Radio Veronica komt met NK Kort Douchen (filmpje)

De Veronica Ochtendshow Ook Goeiemorgen staat vrijdag (16 september) in het teken van het NK Kort Douchen! Wie neemt de (water)leiding en gaat naar huis met een miljoen liter water?

Foto: Ben Houdijk

Het regent deze zomer berichten over watertekort. Het is Tim Klijn, Rick Romijn, Niels van Baarlen en Florentien van der Meulen dan ook niet ontgaan dat we een beetje zuinig moeten zijn. Daarom organiseren ze op vrijdag 16 september het NK Kort Douchen tijdens de ochtendshow op Radio Veronica.

De regels zijn volgen Veronica simpel: “Stap onder de douche en zorg dat je er niet langer dan één minuut onder staat. Blijf jij onder de minuut, maar zit je er wel het dichtstbij van alle deelnemers? Dan draaien we de geldkraan voor je open en win jij een miljoen liter water!

Rick Romijn legt de spelregels nog even uit in onderstaand filmpje. [RadioWereld.NL]