Search
Close this search box.

Vanaf zaterdag week lang Epic 80s op Radio Veronica

Radio Veronica staat vanaf zaterdag (22 januari) geheel in het teken van de jaren ‘80. Zeven dagen lang is het ‘Epic 80s’ op de zender. Als afsluiting is vrijdag 28 januari de 80s Top 100 te horen.

De Epic 80s week wordt aanstaande zaterdagavond afgetrapt met de 80s Popquiz, gepresenteerd door Rob Stenders, Tim Klijn en Marisa Heutink. Vanaf dan staat de muziek op Radio Veronica een week lang helemaal in het teken van de 80s.

Vanaf 19 uur nemen Rob, Tim en Marisa de luisteraar mee langs al het moois én lelijks dat de muzikale jaren tachtig te bieden hebben. Luisteraars kunnen meespelen met de quiz door zich aan te melden via de website van de zender. De 80s Poquiz is zowel te volgen via Radio Veronica als via een speciale videostream.

80s Top 100
Op vrijdag 28 januari is van 9 tot 19 uur de allerbeste muziek uit de jaren tachtig te horen in de 80s Top 100. Voor deze lijst kan er niet op de traditionele manier gestemd worden. Luisteraars kunnen wel invloed op de lijst uitoefenen door hun favoriete 80s-platen te tippen tijdens De Bonanza of via Instagram en Facebook. Geen nummer is te gek, zolang de track maar tussen 1980 en 1990 is uitgebracht. [RadioWereld.NL]