Bevestigd: Marisa Heutink naar de middag van Radio Veronica

De geruchten gingen al even, maar nu is het bevestigd: Marisa Heutink is sinds maandag in de middag te horen op Radio Veronica. Ze neemt het stokje over van Tim Klijn die naar de ochtend verhuist.

Foto: video still stream

Vorige week meldde RadioWereld.NL al dat Veronica Heutink naar voren ging schuiven voor de middag. Ze presenteert ‘De Veronica Middag Show’ samen met Carsten van Dijk.

Nieuw is dat de middagshow een uur korter duurt en voortaan om 18 uur stopt. Het oude tijdslot van Heutink in de avond wordt, zoals ook al eerder gemeld, overgenomen door Willem Doreleijers. Al is maandag Bas van Teylingen te horen. Doreleijers was de afgelopen maanden al als invaller te horen op de zender.

Na 21 uur is Jordi Mulderij te horen. Hij was tot voor kort in het weekend te horen op Radio Veronica en neemt het oude tijdslot van Sander Schrik die alleen nog als invaller te horen is op Veronica.

Komende maandag (10 januari) start de volledige nieuwe programmering van Radio Veronica, inclusief de nieuwe ochtendshow met Klijn. [RadioWereld.NL]