Search
Close this search box.

Tim Klijn neemt stokje over van Wilfred Genee op Radio Veronica

Tim Klijn is vanaf januari 2022 in de ochtend te horen op Radio Veronica. De deejay neemt het stokje over van Wilfred Genee, zo vertelde Rick Romijn zondagmiddag tijdens Missie 538. Klijn gaat de ochtendshow presenteren met Romijn, Florentien Van der Meulen en Niels van Baarlen.

Wilfred Genee heeft namelijk afgelopen donderdag zijn laatste ochtendshow en programma op Radio Veronica gepresenteerd.

Hij stopte zijn radiowerk bij Radio Veronica om een dagelijkse talkshow op SBS6 te gaan presenteren.

Genee was sinds januari 2019 op Radio Veronica te horen. Eerst in de middag, maar sinds november 2020 in de ochtend.

Klijn was in het verleden al korte tijd te horen in de ochtend op Radio 10.  Daarvoor was hij jaren lang bij Radio 538 werkzaam. Ook was hij de vaste vervanger van Edwin Evers.

Momenteel is Klijn nog elke middag te horen op Radio Veronica. Hij presenteert deze show samen met Celine Huijsmans en Henk Blok. Wie Klijn op gaat volgen in de middag is nog niet bekend. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Uitstekende keuze, Tim Klijn in de ochtend. Ik denk dat deze nieuwe ochtendshow langdurige te horen blijft. Nu valt er natuurlijk ook een gat in de middag. Zouden Coen Swijnenberg en Sander Lantinga het niet willen proberen in de middag op Radio Veronica?