538 Weekend Report

De verslaggevers Cees en Robin van De RadioWereld hebben weer de laatste nieuwtjes over Radio 538 voor je op een rij gezet:

Programma Update
Na 3 weken deelde Rick van Velthuysen afgelopen middag verheugd mede dat Jeroen van Inkel vanaf maandag weer terug is. Tim Klijn maakt de nodige overuren want hij zat de afgelopen dagen van 12 tot 16 uur op de radio.

Heineken Student Music Tour
Deze maand doet de Heineken Studenten Music Tour verschillende studentensteden aan. Natuurlijk is ook Radio 538 aanwezig tijdens de introductiefeesten van de tour; vanavond kom je de Radio 538/TMF Promoteam tegen in Utrecht. Volgende week doet de tour andere steden aan. Kijk op http://radio538.nl voor alle tourdata. Ben jij tijdens één van deze feesten gespot door ons promoteam en is er een foto van je gemaakt, dan sta jij binnenkort ook op de website.

538 Mail
Als je een 538mail.nl emailadress neemt maakt je extra veel kans op prijzen. Tot vanmiddag maak je namelijk kans op een Eve-Alarmschijf-pakket. Met daarin o.a. een single, album en een bandana.

Van Diepens Dance Department Line-up zaterdag 18 augustus
Vanavond beginnen we met een uur lang de beste clubklappers. Tussen 21.00 en 22.00 staat Jean achter de draaitafels en om 22.00 neemt Johan Cyber het van hem over. Vanaf 23.00 is het dan weer tijd voor The one and only, the holy DJ Cross. In de partynight hoor je vanaf 00.00 Armin van Buuren vanuit de «0» in Den Haag. Ook hoor je Laidback Luke en Promiss.

Racism Beat It
Dit weekend staat bij 538 bijna helemaal in het teken van Racism Beat It. Dat begint vandaag (vrijdag) al met de jaarlijkse MIXT radioveiling. Elk uur worden er op 538 een aantal artikelen geveild waarvan de opbrengst gaat naar de stichting MIXT. De afgelopen week heb je al kunnen bieden op de artikelen via www.radio538.nl Vandaag kun je de hele dag bieden via de MIXT Infolijn (0900 3005950). Hieronder vind je het tijdsschema van de veiling:

7-8 uur: Gesigneerd album “Stream” van Twarres + T-shirt;
8-9 uur: Het officiële 538 parkeerbord van Erik de zwart en een gesigneerd album, single en DVD van K-otic + exclusieve kaarten;
9-10 uur: Gesigneerde keepershandschoenen + exclusief FC Twente-materiaal van doelman Sander Boschker en een gesigneerd limited-edition album “Lost Tracks” van Anouk;
10-11 uur: Gitaarkoffer van HP Nieskens gesigneerd door alle leden van Volumia! en een meet-n-greet met Jody Bernal + uit zijn handen een gesigneerd album;
11-12 uur: Meet-n-greet met Milk Inc. tijdens hun concert + een gesigneerd T-shirt van regi en een topje van Linda + album, poster en exclusieve fotokaarten en de door verschillende artiesten gesigneerde WC-deur naast de studio van Radio 538;
12-13 uur: Gesigneerd achterdoek van DJ Tiësto en een gesigneerde single van Georgina Verbaan;
13-14 uur: Gesigneerd Feyenoord-shirt van Paul Bosvelt en het “Henk”-shirt van Eddy Zoëy;
14-15 uur: Gesineerd exemplaar van de 12-inch “Wat een jinx is” van Brainpower + T-shirt en een gesigneerd exemplaar van het Album “Crush” van Bon Jovi;
15-16 uur: Gesigneerde platentas van DJ Marcello gevuld met door hem uitgezochte platen + vrijkaarten van Chemistry;
16-17 uur: Gesigneerd script van Westenwind aflevering 96 waarin Daan Schuurmans voor het laatst meespeelde;
17-18 uur: Voetbal, gesigneerd door alle spelers van het Nederlands elftal op trainingskamp voor de kwalificatiewedstrijd tegen Estland op 2 juni.

Vlak voor 18 uur wordt het eindbedrag van de MIXT Radioveiling door Erik de Zwart (terug van weggeweest) bekendgemaakt tijdens zijn uitzending van de Top 40.

Zondag vindt voor de 9e keer het Rasism Beat It festival plaats in Spaarnwoude. Op dit moment wordt er nog druk gewerkt aan de inrichting van het terrein, wat overigens goed betreedbaar is. Vanaf 11.30 uur kun je kijken en luisteren naar optredens van onder andere Kane, Hamid Bouchnak, Birgit in fusion met La Rouge, DJ’s Marcello en Mark van Dale, Alice Deejay, Zuco 103, Mirkelam en Brainpower. De presentatie is ondermeer in handen van Niels Hoogland, Gijs Staverman, Jorgen Rayman, Eddy Zoey, Renee (van TMF) en Juan Wells. Ook de Radio 538 Studio On Wheels zal weer op het terrein aanwezig zijn.

Meer info vind je op www.mixt.nl

538 Dance Smash Hits Summer 2001
15 Augustus lag ie in de winkel. De nieuwe 538 DSH summer 2001. Natuurlijk hebben wij hem ook weer gekocht en we kunnen je zeggen dat (buiten dat het een goede cd is) je er ook een coupon voor 2 gratis toegangskaartjes voor de 538 I Dance aantreft.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama