Dylan Boet gaat horizontaal in de nacht op Radio 538

Radio 538 breidt de gepresenteerde nachtprogrammering verder uit. Vanaf dinsdag 7 juni is Dylan Boet vier nachten per week na middernacht te horen. De afgelopen maand was hij in de nacht van zondag op maandag te horen tussen middernacht en 2 uur.

Foto: video still Instagram

Ik ga stoppen met de zondag op maandagshow”, vertelde Boet tijdens zijn nachtprogramma. “Daarvoor komt in de plaats dat ik dinsdag tot en met vrijdag een show ga maken. Ik verkas naar de doordeweekse programmering na Jaimy en daar ben ik superblij mee. Van één show naar vier.

Boet werkt sinds 2019 als producer bij Radio 538. De afgelopen jaren werkte hij onder meer mee aan de avondprogramma’s van Mart Meijer, Igmar Felicia en nu Jaimy de Ruijter.

Met het horizontaal programmeren van Boet in de nacht heeft Radio 538 doordeweeks eindelijk weer gepresenteerde programma’s na middernacht. Deze werden in de zomer van 2020 grotendeels wegbezuinigd. [RadioWereld.NL]