Slam TV terug in zenderpakket KPN

Slam TV, het broertje van Slam FM, is vanaf maandag 1 juli 2013 weer te zien via KPN. Dat heeft de tv-aanbieder medegedeeld aan zijn abonnees. Eind januari van dit jaar verdween Slam TV uit het zenderpakket van KPN. De reacties van Slam TV-kijkers op het verdwijnen van het kanaal waren volgens Slam een toegevoegde waarde dat Slam TV nu terugkomt.

Slam: “Mede dankzij deze reacties besloot KPN de digitale muziekzender weer aan het interactieve zenderaanbod in het pluspakket toe te voegen.” Slam TV komt niet terug bij Digitenne. In januari werd Slam TV vervangen door de zender Xite TV.

Slam TV is een muziekkanaal van 538 Nederland waar nieuwe muziek de boventoon voert. De 538Groep bestaat onder andere uit drie radiostations, (Radio 538, Slam FM en Radio 10 Gold) en twee tv-stations ‘538TV’ en ‘Slam TV’. [Radiowereld.NL]