Zoek
Sluit dit zoekvak.

Peter Heerschop opent telefoonlijn voor 538-luisteraars

Peter Heerschop gaat vanaf maandag iedere ochtend verhalen van luisteraars verzamelen en brengen in ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’. De cabaretier en schrijver kruipt iedere werkdag om 08.00 uur achter de telefoon om verhalen van luisteraars aan te horen en brengt deze om 09.45 uur in de ochtendshow.

Peter Heerschop en 538-deejay Frank Dane, een pseudoniem voor Frank Kjærby Jensen, zijn het initiatief gestart om een luisterend oor te bieden en met alle Nederlanders te kunnen delen wat er in het land gebeurt.

Peter Heerschop: “Ik wil iets doen. Er gebeuren in het land zoveel goede dingen. Daarom kom ik vanaf aanstaande maandag iedere ochtend naar de 538-studio om het gesprek aan te gaan met de luisteraars.

Om het bijvoorbeeld te hebben over de mooie ideeën voor initiatieven die ze hebben of gewoon even om te delen waar ze mee zitten of juist vrolijk van worden. Ik ga daar dan iedere dag een samenvatting van geven op de radio. Ik wil dit met elkaar meemaken. Verdriet of vrolijkheid, als het elkaar maar troost geeft.

Foto: Radio 538

Luisteraars kunnen vanaf maandag om 08.00 uur bellen naar 0909-3000538. Peter Heerschop blijft ook iedere vrijdagochtend te gast in ‘De 538 Ochtendshow met Frank Dane’ met zijn column ‘De Week van Peter’. [Radiowereld.NL]