Jente Kater weg bij Radio Veronica

Bijna anderhalf jaar lang was Jente Kater de stem van het programma ‘Oh wat een nacht’ op Radio Veronica. Aangezien zijn contract aan een derde verlenging toe was en dus volgens de flexwet omgezet had moeten worden in een vast contract en de onzekerheid van de toekomst voor nachtprogramma’s bij Radio Veronica, heeft de directie besloten niet tot verlenging over te gaan.

Jente Kater: “Het nieuws kwam voor mij als een donderslag bij heldere hemel. Ik heb dankzij een aantal opvallende items een vaste schare aan nachtelijke luisteraars weten op te bouwen, maar ik zal ondanks dat op zoek moeten gaan naar een nieuwe werkgever. Niet leuk maar het is niet anders.”

Jente blijft overigens wel programma’s maken voor Kink FM. Daar presenteert hij het radioprogramma ‘LMNTL’ van zaterdagavond 22 uur tot zondagochtend 2 uur. Daarnaast werkt hij freelance als copywriter en stem.

Jente Kater (32) werkte onder meer bij Hot Radio, City FM en Radio 538. Daarnaast was Jente verantwoordelijk voor de vormgeving van het oude Radio Veronica en was hij voice-over van Veronica televisie. Jente werkte eveneens als copywriter voor verschillende reclamebureaus. [Radiowereld.NL]