Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zo begon Veronica Inside in de ochtend (audio)

“Het schijnt een historische dag te zijn. De eerste ochtendshow van Veronica Inside officieel 2 november 2020.” Met deze woorden trapte Wilfred Genee maandag zijn eerste ochtendshow op Radio Veronica af. “Ik voel me goed. Ik heb er zin in”

Zo begon Veronica Inside in de ochtend (audio) Voortaan presenteert Genee samen met sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezer Florentien van der Meulen de ochtendshow op Radio Veronica. Op vrijdag presenteert Jan Joost van Gangelen de ochtendshow.

Dennis Schouten is aangetrokken als reporter. Schouten hielp Genee eerder al met zijn strijd voor de Gouden RadioRing. En met succes, want begin dit jaar sleepte Veronica Inside deze prijs in de wacht.

Voor Genee was het nog even spannend of hij er zou zijn. De presentator liet weten de afgelopen nachten regelmatig last van koortsaanvallen. Even dacht hij aan corona. “Ik ben twee keer getest de afgelopen dagen.” De uitslag was echter negatief.

Vele radiomakers zien een dagelijkse ochtendshow als het hoogst haalbare. Genee echter niet. “Zo voel ik dat niet”, vertelt hij aan De Telegraaf. “Ik vind de middag ook heel leuk. Het maakt mij echt niet uit.

Omdat ‘Veronica Inside’ in de ochtend pas om 7 uur begint, presenteren Niels, Rick en Florentien vanaf 6.30 uur eerst ‘de warming up” van de ochtendshow. En dat begon gelijk met een belletje naar Wilfred om te controleren of hij al wakker was.

De middagshow tussen 16 en 19 uur wordt voortaan gepresenteerd door Dennis Ruyer en Celine Huijsmans. [Radiowereld.NL]
Foto: Remko Modderkolk