Wilfred Genee voor de laatste keer op Radio Veronica: Het waren 3 fantastische jaren

Wilfred Genee heeft donderdagochtend zijn laatste ochtendshow en programma op Radio Veronica gepresenteerd. Hij stopt zijn radiowerk bij Veronica om een dagelijkse talkshow op SBS6 te presenteren.

“Het heeft gewerkt volgens mij”, vertelde Genee tegen zijn sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn. “Toen ik werd gevraagd moest ik eerst een beetje lachen dat ik überhaupt voor de radio werd gevraagd. Ik had eerst zoiets van ‘wat moet ik nou bij de radio?’

Toen zei ik dat ik het maar met twee personen wilde doen. Mijn grootste vijanden Rick en Niels. Jullie waren niet echt mijn vijanden, maar we lagen elkaar gewoon niet zo. Maar jullie zijn wel de beste sidekicks van Nederland.”

Goed uitgepakt
Genee gaf aan tevreden te zijn over het resultaat. “Ik moet eerlijk zeggen dat het uitgepakt heeft zoals ik gehoopt had. Het heeft me veel gebracht. Soms ook wel ellende. Hoge bomen vangen veel wind. Dat is het nadeel van het feit dat je het zo spontaan mogelijk doet en dat hebben we gedaan volgens mij.

Het heeft er ook toe geleid dat ik me veilig voel hier. We hebben een mooi team. Het waren drie prachtige jaren, alleen heb ik het gevoel dat het nog niet afgelopen is. Ik denk dat we elkaar nog wel eens tegen gaan komen. Tot ziens.

Genee was sinds januari 2019 op Radio Verona te horen. Eerst in de middag, maar sinds november 2020 in de ochtend. Wie Genee op gaat volgen in de ochtend bij Veronica is nog niet bekend, al gaan er hardnekkige geruchten dat dit middagdeejay Tim Klijn wordt. [RadioWereld.NL]

Foto: Radio Veronica | William Rutten

Eén reactie