Harry van der Heijden vaste nieuwslezer in de ochtend op Sky Radio

Harry van de Heijden is vanaf deze week de vaste nieuwslezer in de ochtend op Sky Radio. Hiermee heeft het non-stop muziekstation na ruim een jaar weer een eigen nieuwslezer in de ochtend.

Tot en met september 2020 las Florentien van der Meulen de op maat gemaakte nieuwsbulletins live op Sky Radio. Sinds haar overstap naar Radio Veronica waren in de ochtend op Sky de standaard opgenomen nieuwsbulletins van het ANP te horen.

Voor Van der Heijden is het nieuwslezen op Sky weer deels thuiskomen. In 2007 debuteerde hij als nieuwslezer in het weekend bij de zender.

Via Sky Radio, Classic FM, Radio Veronica en het ANP, kwam hij uiteindelijk terecht bij Radio 10, waar hij voor de komst van Gerard Ekdom ook het nieuws in de ochtend las. Sindsdien verzorgde hij de bulletins overdag op 10. Deze worden nu gelezen door andere nieuwslezers van Talpa Network. [RadioWereld.NL]