Bij Sky Radio is het vanaf vrijdag al kerst

Over 86 dagen is het zover, maar bij Sky Radio is het vanaf vrijdag alweer kerst op de radio. Met het speciale themastation ‘Sky Christmas’ brengt de feel good zender weer veel kersthits, speciaal voor kerstfans die alvast in de stemming willen komen.

Foto: Sky Radio

Sky Christmas draait alle bekende kerstklassiekers als ‘Last Christmas’ van Wham!, ‘All I Want For Christmas’ van Mariah Carey en ‘It’s the Most Wonderful Time of the Year’ van Andy Williams. Ook hoor je de meer recente kersthits zoals ‘Santa Tell Me’ van Ariana Grande en ‘Merry Christmas’ van Ed Sheeran en Elton John.

DAB+
Het speciale themastation Sky Christmas is alleen te beluisteren via DAB+ en online. Op DAB+ vervangt het themakanaal tijdelijk Sky Radio Nice & Easy op kanaal 9C.

Op het hoofdkanaal blijft vooralsnog de reguliere muziekprogrammering te horen. Dit wordt later dit jaar omgedoopt tot The Christmas Station. [RadioWereld.NL]