Radio M start maandag met De Week van de Sixties

Radio M staat vanaf maandag 3 oktober weer vijf dagen lang in het teken van de jaren zestig tijdens ‘De Week van de Sixties’. Van de Beatles tot The Stones en van Boudewijn de Groot tot Johnny Lion. De jaren zestig herleven op Radio M Utrecht met Sweet Sixties. Dat betekent weer 24 uur per dag alleen maar muziek op de publieke regionale radiozender uit die tijd en op vrijdag hoor de Sweet Sixties Top 60.

Naast veel muziek zijn er gesprekken met luisteraars over die tijd en worden er interviews gehouden met bekende gasten over de jaren zestig. Ook blikken de presentatoren terug op de belangrijkste (sport)nieuwsfeiten uit het binnen- en buitenland uit die tijd.

Om 12 uur schuift Conny Kraaijeveld ‘Aan Tafel’. Twee uur later is het tijd voor ‘Studio Sixties’ met veel nieuws van toen met muziek uit dat jaar van het nieuws. Jos van Heerden schuift vanaf 15.00 uur ‘Sixties Op Verzoek’. En ‘Super Sixties’ wordt vanaf 19 uur gepresenteerd door Edwin Meerman.

Evelien de Bruijn sluit de dag af om 22.00 uur met lovesongs uit de jaren zestig.

Op vrijdag is de traditionele Sixties Top 100 te horen, samengesteld door Radio M met hulp van luisteraars. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten