Angelo Wensing naar de middag op Dolfijn FM Curaçao

Angelo Wensing is vanaf maandag op het radiostation Dolfijn FM op Curaçao te horen. De 26-jarige Angelo komt over van Hitradio 915, waar hij sinds het najaar van 2021 de ochtendshow presenteerde. Voortaan is hij iedere werkdag te horen in ‘De Mega Middagshow met Angelo’ van 17.00 tot 19.00 uur en neemt hij het stokje over van Nadine Roos.

Foto: Dolfijn FM

Wensing woont sinds 2021 op Curaçao. Daarvoor presenteerde hij in Nederland diverse radio en tv-programma’s voor streekomroep ZO34 in Emmen en was hij één van de talenten van Talpa’s talentenstation XM The Talent Station. Ook organiseerde hij evenementen met zijn eigen organisatiebureau.

“Iedere dag radio maken met het uitzicht op de zee, dat is toch te gek?! Ik vind het een eer om voor het grootste radiostation van Curacao & Bonaire te mogen werken. Ik heb er onwijs veel zin in. Ik wil samen met de luisteraar de file omtoveren tot een hoogtepunt. Hoe kun je beter beginnen dan met het Happy Hour van 16:00 tot 17:00 uur?”, aldus de nieuwe middagdeejay.

“De luisteraar bepaalt wat er gedraaid zal worden. Daarna begint de gezelligste middagshow van Curacao en Bonaire. Dolfijn FM knalt van ambitie, tijd om met dit team te gaan vlammen. Zowel op de radio als online en events. Curaçao zal horen dat Dolfijn springlevend is”. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten