Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paradise FM Curaçao start met nieuwe ochtendshow met Nadine en Jason

Nadine Roos en Jason Obispo presenteren vanaf 1 juli de dagelijkse ochtendshow op Paradise FM op Curaçao. Het duo neemt het stokje over van Maarten Schakel, die het station vorige week verlaten heeft.

Voor Roos is het een terugkeer bij Paradise. Tot augustus 2021 presenteerde ze twee jaar lang de middagshow op de zender. De afgelopen maanden was ze in de middag op Dolfijn FM te horen, maar dat avontuur stopte vorige week onverwachts. Obispo is nieuw bij de zender.

Ik kan niet wachten om terug te gaan naar Paradise FM en samen met Jason een ochtendshow te maken waar je met een lach mee opstaat!”, zegt Roos. Volgens Obispo wordt het leuk: “We gaan voor een begin van je dag waar je je wekker voor wil zetten.’’ [RadioWereld.NL]