Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dolfijn FM Curaçao gestart met nieuwe programmering

De programmering van Dolfijn FM op Curaçao is flink op de schop gegaan. Hiervoor is een nieuw presentatieteam bestaande uit Yvette de Snayer, Jesse van Boggelen en Ella van der Sluis aangetrokken.

Foto: video still

Dolfijn FM lijkt het vertrek van Michiel Zwartepoorte, die afgelopen donderdag na drie jaar afzwaaide, te hebben gebruikt om de complete programmering te vernieuwen. Want ook Nadine Roos is weg bij de zender. “Voor mij stopt het bij Dolfijn FM helaas ook, op een onverwachte manier die ik ook pas sinds kort te horen heb gekregen”, zo schrijft ze op social media. Roos keerde in april terug bij de zender om de dagelijkse middagshow te presenteren.

De dag op Dolfijn FM begint sinds afgelopen vrijdag om 6 uur met de nieuwe ochtendshow ‘Rollend uit bed met Yvet’. In twee weken tijd is Yvette de Snayer klaargestoomd voor radio en mag ze gelijk met meest prestigieuze tijdslot op de radio presenteren.

Tussen 17 en 19 uur is Jesse van Boggelen te horen met ‘Jesse Jamz’. De afgelopen weken was hij al op vrijdagmiddag te horen op Dolfijn FM, maar gaat nu dus horizontaal. [RadioWereld.NL]