Nadine Roos van Dolfijn FM naar Dushi FM op Curaçao

Nadine Roos stopte afgelopen week met haar middagshow bij Dolfijn FM op Curaçao. Toch kan ze niet helemaal zonder radio, want Roos gaat aan de slag bij Dushi FM in Willemstad. Daar is ze vanaf dinsdag 4 oktober wekelijks te horen van 19:00 tot 21:00 uur in ‘Tropical Tuesdays’ samen met haar vriendin Evita.

Foto: Still YouTube

Voor ze bij Dolfijn FM kwam was ze twee jaar lang te horen bij concurrent Paradise FM, waar ze eveneens de middagshow presenteerde. Voordat Roos naar Curaçao vertrok werkte ze onder andere bij Wild FM Hitadio en daarna bij Slam. Maar dat stopte al na twee maanden. Toch ging ze niet bij de pakken neer zitten en werd ze, o.a. met hulp van Eddy Keur, een vaste kracht bij NH Radio, als freelance verslaggever.

Nadine won in 2018 ook het Q-college van Qmusic, maar was nooit bij het landelijke hitstation te horen, in tegenstelling tot andere winnaars en deelnemers zoals Marieke Elsinga en Joep Roelofsen. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten