Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nadine Roos stopt bij Dolfijn FM op Curaçao (audio)

Nadine Roos stopt na een klein jaar alweer bij Dolfijn FM op Curaçao. Roos presenteerde dagelijks op Dolfijn FM de middagshow van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 19.00 uur.

Foto: Still YouTube

Voor ze bij Dolfijn FM kwam was ze twee jaar lang te horen bij concurrent Paradise FM, waar ze eveneens de middagshow presenteerde. Voordat Roos naar Curaçao vertrok werkte ze onder andere bij Wild FM Hitadio en daarna bij Slam. Maar dat stopte al na twee maanden. Toch ging ze niet bij de pakken neer zitten en werd ze, o.a. met hulp van Eddy Keur, een vaste kracht bij NH Radio, als freelance verslaggever.

Beluister hier haar laatste woorden op Dolfijn FM.

Nadine won in 2018 ook het Q-college van Qmusic, maar was nooit bij het landelijke hitstation te horen, in tegenstelling tot andere winnaars en deelnemers zoals Marieke Elsinga en Joep Roelofsen. [RadioWereld.NL]