Search
Close this search box.

Gary Mey Commercial Director Brand Partnerships 538Groep

De 538Groep heeft Gary Mey aangetrokken als Commercial Director Brand Partnerships. Hij is in die functie verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten als branded content, non spot, events, sponsoring en partnerships van de 538Groep, waaronder de radiozenders Radio 538 en SLAM!FM vallen. Mey start 20 oktober bij de 538Groep.

Algemeen Directeur Menno Koningsberger: ‘We zijn met Radio 538 en Slam FM actief in radio, tv, events, concepts en digital. Gary’s ervaring sluit daar naadloos op aan. Bij Schiphol Media heeft Gary baanbrekende en complexe brand partnerships opgetuigd. We zijn dan ook blij met zijn komst; we halen de expertise en senioriteit in huis die onze brand partnerships naar een hoger plan gaan trekken. Daarmee completeert Gary ons management team.’

Gary Mey: ‘Ik ben ontzettend trots om voor deze functie gevraagd te worden. Na een prachtige 7,5 jaar Schiphol Media was het tijd voor een nieuwe stap. Terugkeren naar mijn oude liefde radio en dan ook nog eens bij de marktleider was een kans die ik niet kon laten lopen. De radio branche kent momenteel net als andere mediatypes geweldige uitdagingen. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen om met een professioneel team met enthousiaste collega’s bestaande partnerships uitbouwen en nieuwe brand partnerships aan te gaan.’

Mey was hiervoor werkzaam als Sales Director bij Schiphol Media. Daarvoor was hij onder meer Manager Joint Promotions & Shared Revenue bij Talpa Media, Commercial Manager RTL Netherlands /RTL Radio/ IP en Sales Manager bij R+R Advertising.