Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dolfijn FM viert 20-jarig jubileum met luisteraars

Dolfijn FM bestaat 20 jaar. Daarom staat de radiozender tot en met vrijdag 11 november uitgebreid stil bij deze mijlpaal. Ruim een week lang worden herinneringen opgehaald met luisteraars.

‘Simply the Best’ van Tina Turner was het eerste nummer dat 20 jaar geleden door de speakers klonk. Dat was op 1 november 2002 rechtstreeks vanuit de studio op Berg Altena. En inmiddels is het radiostation uitgegroeid tot het grootste Nederlandstalige radiozender van Curaçao en Bonaire.

We krijgen vaak terug dat mensen blij worden van onze muziek en shows en daarom ook elders Dolfijn FM luisteren om in gedachten nog een beetje in Caribische sferen te blijven. Dat maakt ons wel echt trots’’, aldus de huidige deejays.

Dolfijn FM is in het verleden ook een kweekvijver geweest voor talent. Dat blijkt wel uit het aantal deejays dat na hun tijd bij Dolfijn FM de overstap heeft gemaakt naar de landelijke Nederlandse radio. Te denken valt aan deejays als Annemieke Schollaardt (NPO Radio 2), Niek van der Bruggen (Radio 538), Mischa Blok (NPO Radio 1) en Natasja Gibbs (NPO Radio 1 & Op1). Momenteel nemen Michiel Zwartepoorte, Angelo Wensing en Lisanne Halleriet de programmering voor hun rekening. [RadioWereld.NL]