Zoek
Sluit dit zoekvak.

Angelo Wensing na een jaar al weer weg bij Dolfijn FM Curaçao

Angelo Wensing vertrekt na een jaar alweer bij Dolfijn FM op Curaçao. “Tijd om terug te gaan naar Nederland. Alles wat ik wilde doen, heb ik gedaan”, zo schrijft hij op Instagram. Bij Dolfijn presenteert Wensing de dagelijkse middagshow.

Foto: Dolfijn FM

Op het eiland heb ik prachtige mensen ontmoet, vrienden voor het leven gemaakt en mezelf onwijs ontwikkeld”, legt Wensing uit. “Ik heb het echt leuk, fijne mensen om me heen, ik voel me hier thuis maar toch voelt het goed om door te gaan. Tijd om in Nederland verdere stappen te maken.” En daarom heeft hij onlangs zijn contract bij Dolfijn opgezegd. Eind september keert de deejay terug naar Nederland.

Wensing was sinds Oktober vorig jaar te horen in de middag op Dolfijn FM. Daarvoor presenteerde hij een jaar lang de ochtendshow op Hitradio 915.

Wie Wensing op gaat volgen bij Dolfijn is nog niet bekend. Het radiostation is momenteel druk op zoek naar vervanging. [RadioWereld.NL]